top of page
shiatsu shutterstock print.jpg

ERVARINGEN VAN CLIENTEN

Zeker na een werkdag met meetings, stress en - belangrijk - de files is een shiatsu massage bij Muriel in De Panne gewoonweg zalig. Alles lijkt tijdens zo'n massage op zijn plaats te vallen, zowel mentaal als fysiek. Ik heb bv vaak lage rugpijn door veel in de auto te zitten. Die rugpijn wordt aanzienlijk verzacht door een massage. En tijdens de massage voel je goed allerlei kleine ongemakjes in je lichaam, en blijkbaar voelt Muriel die ook. Ze vraagt er soms naar, en besteedt er sowieso extra aandacht aan. Voor de rest praat ze niet tijdens de massage.  Het is stil, de sfeer is super ontspannen, de rust is compleet.

ANNE 50 JAAR

Bij mij combineert Muriel van Dumai shiatsu massage met cranio-sacraal therapie. Het effect: de stress verdwijnt onmiddellijk uit mijn lijf. Ik ben achteraf zelfs een beetje onthecht. Het lijkt of er een disconnectie ontstaat tussen mijn geest en mijn lichaam, een heel aangenaam gevoel.
Lichamelijke ongemakken worden weggewerkt.  Ik heb bijvoorbeeld vaak last van mijn blaas. Het lijkt alsof zij het slecht functioneren ervan aanvoelt en ze werkt daar spontaan op. En om eerlijk te zijn, sinds mijn behandeling nu een tweetal weken geleden, heb ik er geen last meer van.  Maar het effect van de massage en de Cranio is zowel lichamelijk als geestelijk merkbaar.  Ik ben na mijn behandeling gewoon een aangenamer mens, en daar zijn mijn gezinsleden dan weer blij om.
Mensen die hierover met mij willen praten of mailen, kunnen via Muriel contact met mij opnemen.

DELPHINE 53 JAAR

De 4 Cranio behandelingen door Muriel hebben me enorm goed gedaan. De eerste keer was bevreemdend: vooral mijn beenspieren spanden zich, schokten soms. Spanningen zochten duidelijk een uitweg. De tweede keer reageerde mijn lichaam veel rustiger.  Ik was zo ontspannen dat ik op het einde in slaap viel. Na de behandeling voelde ik me enorm relaxed en licht in mijn hoofd. Ik was heel fit en kon heel helder denken.  Dat gevoel is een aantal dagen gebleven. De derde keer was opnieuw vrij ingrijpend in positieve zin. Na de behandeling was alle stress weg en leek er niets meer in mijn hoofd te zitten.  Een kleine paniek maakte zich van mij meester; op andere momenten staat mijn agenda met probleempjes en to do’s haarscherp voor mijn geest. Maar de ongerustheid was nergens voor nodig: ik kende mijn lijstje nog uit het hoofd, maar alles woog veel lichter en leek ook makkelijker realiseerbaar. Ik heb de fout gemaakt om een vrij lange tijd te laten tussen behandeling 3 en 4. Dus terug gespannen spieren waarmee ik niet goed blijf wist, maar nu was de ontspanning, het licht en helder gevoel, en de fitheid op het einde van het uurtje volledig terug.

PETER 58 JAAR

De contacten met Muriel zijn heel rustgevend. Ze behandelt je met liefde en respect. Ze laat je zelf beslissen wanneer je opnieuw behandeld wil worden. Ze legt dus geen enkele druk op je. 
De communicatie met haar is ook erg aangenaam. Ze geeft je tips over hoe je je lichaam tot stabiliteit kan brengen. 
Muriel is iemand die je behandelt met een fijne techniek, zonder je pijn te doen. Je komt er met een heel goed gevoel buiten. Je lichaam voelt los en aangenaam aan en veel van je kwaaltjes zijn van voorbijgaande aard of alleszins verminderd. 
Ze is ook een heel eerlijk persoon. Zo zoekt ze wel een oplossing voor je als ze je zelf niet kan verder helpen. 
Haar behandelingen zoals relaxatie, cranio-sacraal therapie en shiatsu, zijn een echte aanrader om te ervaren. Je voelt op die manier voelen wat voor magische en liefdevolle handen ze heeft.

LIESBET 42 JAAR

+32 473 645 486

 

Shiatsu vermindert je stress en kan je leven ingrijpend veranderen.

Maak daarom een afspraak of vraag vrijblijvend meer info

 

 

Behandelingen

Dorpsstraat 49  

8660 Adinkerke (De Panne)

Vrijblijvende info

Bel Muriel op 0473/645 486

Kan ze niet opnemen, laat dan een berichtje achter. Ze belt je snel terug

of

Stuur een mail

Vermeld eventueel wanneer je graag zou komen

Volg de Facebook en Instagram pagina's van Muriel

.Ontdek hoe shiatsu ook jouw leven kan veranderen

bottom of page